De Marko's Burgum

gallery/trycol
gallery/instagram-zwartwit-logo
gallery/icon2

Colorguards

 

Binnen onze vereniging hebben wij diverse dansgroepen, waaronder de color guards.

Informatie over de verschillende leeftijds groepen vind u onder de groepen: ADV, cadets, jeugd, en regional.


 

 

 

 

Foto's try out

Foto's wedstrijd Drachten

Foto's training Kerstvakantie

Foto's wedstrijd Leeuwarden

Foto's koningsdag

Voorjaarsvakantietraining Color Guards

 

In de voorjaarsvakantie stond er een gezellige trainingsmiddag voor de Color Guards op het programma. Buiten was het ijzig koud, maar binnen liepen de temperaturen snel op! Beide groepen trainden drie uren lang in Sporthal De Wetterstins in Burgum. Naast de training was er ook tijd voor leuke spelletjes! Zaterdag 10 maart staan de meiden op de wedstrijdvloer in Leeuwarden met hun shows. 

 

Nova RA nieuws:

 

Zesde plek voor Nova:

Nova Ra deed zaterdag mee aan de CGN-wedstrijden in Almere. Ze wisten hun puntenaantal te verhogen tot 71,82 punten en wisten hiermee een zesde plaats te halen! De Nova Ra groep is blij met de goede feedback en het mooie puntenaantal! 

 

Wedstrijd Wijchen:

Zaterdag stonden de meiden van Nova RA op de wedstrijdvloer in Wijchen. Dit keer wisten ze vier punten meer te halen dan bij de wedstrijd in Drachten! Met 70,61 punten keerden ze huiswaarts naar Drachten.

 

 

Zaterdag stonden de CGN Color Guardwedstrijden in Sportcomplex het Klaverdijkje in Leeuwarden op het programma. De cadet-groep van de samenwerkingsgroep van Nova Drachten en De Marko's Burgum deed het prima. Met 65,73 konden de meiden het wedstrijdseizoen afsluiten. De junioren haalden bijna drie punten meer dan tijdens de wedstrijden in januari. Zij proberen over twee weken tijdens de afsluitende finals in Eindhoven hun 59,93 punten te verbeteren.

 

 

Finals Eindhoven

De teams gooide hoge ogen!

De één na laatste zaterdag van maart stonden de laatste CGN-color guardwedstijden van dit seizoen in Eindhoven op het programma. Tijdens deze finals verdedigden NOVA Regional A en de junioren hun eer. Beide groepen deden het meer dan goed en verbeterden hun resultaten van de afgelopen wedstrijden. De junioren haalden bijna 6 punten meer met 65,29 en de Regional A kwam zelfs uit op 72,33. Met goede kritieken gaan de Color Guardgroepen van Nova en De Marko's zich voorbereiden op het nieuwe seizoen in 2019!