De Marko's Burgum

spokentocht 17 oktober 2020

Spokentocht:

De spokentocht is zeker 1 van onze bekendste activiteiten. Elk jaar wordt traditie getrouw rond Halloween in en om Eastermar een heuse spoken tocht uitgezet. Geheel met enge acts, gave kostuums, doods kisten en heel veel griezelige spoken. Nog tijd, geld en energie wordt gespaard om deze tocht tot een ware griezelige belevenis te maken voor de lopers.

 

Spokentocht 2020 was corona proof opgezet. Hierdoor was er maar 1 avond spokentocht en beperkt plek. Door nieuwe maatregelen in september hebben we moeten besluiten de tocht niet door te laten gaan. 

Voor info en opgave: drumbandmarkos@hotmail.com

Verslag 2018:

Voor de vijfde keer werd de spooktocht van Eastermar door De Marko's georganiseerd. Niet minder dan 200 deelnemers liepen op vrijdag of zaterdag een mooie tocht. Tientallen spoken waren er op een spannende route langs zandpaden, straten en in gebouwen te vinden. De start was dit jaar bij Paviljoen de Leyen. Men liep ook langs twee buurtverenigingen in Eastermar die twee prachtige acts verzorgde. Stichting Dam Jaarsma liet een spookverhaal horen in de oude school aan de Torenlaan en Theetuin De Welp verzorgde een traktatie. Vol verhalen en met enthousiaste reacties kwamen de deelnemers terug naar De Leyen.

 

 

voor meer info kunt u mailen naar: drumbandmarkos@hotmail.com